dijous, 5 de març del 2009

Silenci?

Hola amics!

Dedico aquest vídeo a tots aquells cascarrabies que es desperten amb el més mínim sorollet, i els planyo per tenir aquesta mala sort.

Un record pel veí que canviava el terra (al carrer Llobregat) i les veïnes que fan comiats eterns al portal, pel carro del mercadona i per la persona que camina amb talons per casa (quina necessitat té?).

I a vosaltres, us molesta el soroll mentre dormiu?

4 comentaris:

  1. Que maco... Veig que se t'ha empeltat l'estil del "cafè de la república"...

    Jo no em considero torracollons quan dormo, però sí que sóc molt perepunyetes quan estic intentant agafar el son. Un dia una metgessa em va dir que per dins sóc de nervis, i crec que té raó. Per dormir necessito "agafar carrerilla". Rentar-me les dents, caminar per la casa ben a poc a poc i posar-me al llit a llegir sense presses ni mals de caps. Si en aquell moment hi ha algun soroll que em toca els nassos, sóc pell.

    Abraçades!

    ResponElimina
  2. Hòstia! Molt bo el vídeo! Tot i que la lletra del tema rima pel forro dels collons, trobo que està fet amb molta gràcia...

    ResponElimina
  3. Doncs jo sóc d'aquests, però em sembla que cada vegada menys. Espero que ara els meus veïns no es queixin que no els deixo dormint perquè vaig posant cançonetes de Pikolin a les tantes. Però els acabo de sentir que surten de casa ara, així que no crec que els molesti massa...

    ResponElimina