dilluns, 8 de setembre del 2008

25 i anar fent

Ahir a Sant Andreu de la Barca vam viure un nou concert clònic dels Antònia Font. Ens vam perdre l'esperat concert de Sant Celoni, però sense ser-hi tots entenc que perdia part del sentit anar-hi. En canvi, el dia següent, hi havia més ganes i Sant Andreu ens queia més a prop, sense comptar que l'hora prevista del concert, les 22:30h, era adient per tornar a casa a una hora prudent, per ser que avui és dilluns.


La llista de cançons d'aquesta temporada la trobo força encertada, tot i que com és normal, cadascú podria optar per treure algunes cançons i afegir-ne d'altres que es troben a faltar. Extraterrestres segueix sonant i emocionant, potser no és una gran cançó quan has sentit la resta, però cal reconèixer que pel concert es fa necessària, i es nota en l'ambient que genera. Començar amb Portaavions també ho trobo un encert. A destacar que com que vam arribar una estoneta abans, vam veure com l'assajaven, així que vam tenir dos Portaavions, i jo encantat.


Diria que no va ser un concert que destaques per res en concret, tot va sortir bé, el públic estava entregat, però potser l'escenari i el terreny eren massa grans. Va estar molt bé, però diria que li va faltar una espurna per ser un gran concert. Això si, va ser un concert complet, ja que van acabar amb Viure sense tu, i un concert sense Viure sense tu mai no es pot considerar acabat. Ho devien tenir previst, però a sobre hi havia unes noies a primera fila amb una pancarta que deia: 'una de primavera i trinaranjus, siusplau!!' . Ho he transcrit perquè en tinc una foto, però no la posaré per protegir intimitats. Gràcies a aquestes noies, doncs, per empènyer una mica més per acabar bé el concert.

I res, que en GG i jo ja en portem 25 (sí, sí, parlem de concerts), i anar fent. Per quan el proper?

2 comentaris:

  1. jaja, quina gràcia el cartell, no?

    Que sapigueu que ja he tornat i estic disposada a lluitar per recuperar el tron...

    ResponElimina
  2. Després de Sant Celoni cal dir que en relació a l'anterior que havia anat han millorat el directe bastant. I també van acabar amb Viure sense tu.

    ResponElimina