diumenge, 9 de març del 2008

El PSC sense ulleres

Vinc de votar, i primer de tot m'agradaria destacar que el col·legi on he anat era ple, i hi havia un flux important de gent. Això m'alegra. Però el que vull explicar no té res a veure amb les eleccions en si ni amb la democràcia. Traurem una mica de ferro al dia d'avui.

M'he presentat al col·legi, feliç de mi, que no sabia la taula que em tocava, i ni recordava que s'havia de votar al senat també. Quan ja tenia la tria feta, he anat a una de les taules a l'atzar, la que tenia menys gent fent cua. Però no, m'han dit que no sortia allà. Cap problema, provem a la següent. 'No, aquí no surts'. Bé, només me'n queda una, havia de ser l'última, com no. Però després de fer una cua considerable, he rebut la tercera negativa. M'he començat a posar nerviós, si per un error no sortia a les llistes, no volia quedar-me sense votar. Que carai podia fer?

De seguida m'ha vingut a captar un apoderat d'ERC, que m'ha donat un cop de mà i s'ha ofert a trucar a la central (no sé què significa això, quina central?). Però un altre paio de per allà m'ha portat a veure les llistes que hi ha disponibles per la gent, i era allà, així que per força havia de sortir a una de les llistes que tenien a les taules. Tornem-hi. He anat a la primera taula per on havia passat (on ara hi havia una cua considerable), i quan per fi m'ha tocat, ho han tornat a mirar, i allà era. He mirat bé el paio que comprovava els DNIs, i de seguida m'ha vingut un somriure que de poc que no desemboca en rialla. L'home duia el cartellet penjat del PSC, i com no, portava ulleres. M'ha recordat un dels gags de Polònia d'aquesta setmana, sobre el PSC sense ulleres, i he entès moltes coses. Aquí us el linko perquè hi pugueu fer un cop d'ull.

1 comentari:

  1. jeje, que catxondos els de Polònia, estic esperant amb candeletes el programa d'aquest dijous... Aquestes eleccions han estat un desastre! Que podria haver estat pitjor? Segurament... Sempre pot ser pitjor...

    ResponElimina