dijous, 8 de novembre del 2007

Weeds

En la línia de recomanar sèries... fa poc temps vaig començar a mirar la sèrie Weeds.

És la història d'una mare de família que enviuda i decideix convertir-se en traficant de marihuana per mantenir l'estatus de la seva família (2 fills). Viuen en una localitat d'aquestes que surten als anuncis amb cases unifamiliars, carrers amples, grans cotxes i "mujeres desesperadas". Com en tots els veinats de prestigi, hi ha una protectora de la moral, que interpreta l'Elizabeth Perkins de meravella. Ah! em sembla que no he comentat que la protagonista (la viuda) és la Marie Louise Parker. Què, cada cop pinta millor, no?

Es classifica com a tragicomèdia, però jo més aviat diria que és surrealista. És bastant bèstia, i suposo que per alguna part de la societat americana resulta molt incòmode. He rigut moltíssim mirant-la, i fins i tot m'he trobat mi mateixa escandalitzada per alguna de les coses de les que fan mofa, és que es foten amb tot!

Estic buscant la tercera temporada...

4 comentaris:

  1. Ja em perdonaràs, però els noms de les protagonistes no em sonen de res... però bé, com que tu la recomanes, així que pugui m'hi posaré, però primer Herois!

    ResponElimina
  2. I qui sap si algun canal estatal la comprarà?

    ResponElimina
  3. Xexu, la Parker és la de Tomates Verdes Fritos, segur que et cau bé. I la Perkins ha sortit a vàries pelis i sèries, sempre de secundària, però segur que et sona.

    Lingüi, cuatro la va comprar i va emetre la primera i la segona temporada, potser aviat emetran la tercera. En aquest sentit, he de dir que prefereixo baixar-me les sèries, perquè així les puc veure en versió original (subtitulada...).

    ResponElimina