dilluns, 5 de novembre del 2007

Herois

Aquest cap de setmana els nens han fet un intensiu de la sèrie Herois a casa. Ara em direu "si que et despertes tard, tu!". Doncs sí, mira que fa temps que en sento a parlar, però no ha estat fins que he vist alguns fragments que no m'han vingut ganes de mirar-me-la. Jo no he seguit el ritme que hi havia a casa, perquè tenia altres coses a fer (ells s'han vist tota la primera temporada!), però ja que la tinc a l'ordinador, espero trobar estonetes per anar mirant capítols, i a veure si em poso al dia, ja que conec autèntics fans d'aquesta sèrie, i ja veig que jo baixava de l'hort. Crec que pinta molt bé, hi he vist coses força interessants, a veure si ara puc seguir un fil conductor. Llàstima que ara m'hauria a dedicar a altres coses, però ja se sap, quan tens obligacions, sempre et surt de fer mil coses menys el que toca. Què me'n dieu, algú l'ha seguida? Me'n podeu dir alguna cosa? És realment tan bona com diuen? Perquè a mi em crida, però si em dieu que en realitat no val res... ja no m'hi esforço...

7 comentaris:

  1. Que puc dir d'Herois? Estic molt enganxada, moooolt! Espero la pròxima temporada, i estic per mirar-la en anglès. Val la pena. De fet, vaig fer més d'un post sobre la serie. Però bé, si ja la tens a l'ordinador no hi ha presa per mirar-la, oi?

    ResponElimina
  2. Diuen que aquesta sèrie és tan tan bona... Jo no ho sé. També diuen que és estrany que no hagi estat un èxit d'audiència, i que potser si s'hagués estrenat a Cuatro, per exemple, l'acollida hauria estat espectacularment bona! Sí que és cert que hi ha molta gent absolutament "viciada" a "Herois", que te'n parlen sempre apassionadament!

    ResponElimina
  3. Jo ara estic amb Weeds (2a temporada), moooolt recomanable! però Herois és una de les pendents... és tan xulo poder mirar-te una temporada seguida d'una sèrie!

    Em consta que en Frigo la segueix...

    ResponElimina
  4. Tio ja tardes! Herois és brutal! Amb Lost, el millor dels últims, no sé, 4000 anys?

    Save the cheerleader save the world!

    ResponElimina
  5. Hem tocat un tema serio...

    Jo he vist com 5 o 6 capitols de la segona temporada i no decepciona!! S'embolica força perque hi intervé més la generació dels pares (pare Hiro, mare Petrelli, pare agent Portman...).

    Per cert, aqui us deixo un link per
    ZEROES

    ResponElimina
  6. Ja he posat la primera temporada a descarregar, encara que... potser... algú me la podria passar... no??

    ResponElimina
  7. L'he seguida des del primer capítol i val molt la pena. I hi estic enganxadíssima!!!!!
    Espero amb candeletes la segona temporada.
    Com el perdedor t'ha dit, amb Perdidos, que encara et deixa més intrigat i és més enrevessada, és de les millors sèries dels últims temps.

    ResponElimina