divendres, 20 de juliol del 2007

L'Odissea

Crec que ja us havia comentat que per la meva classe d’operacions havia d’entrevistar a un manager d’operacions d’una companyia a lliure elecció. Resulta que a Minneapolis hi ha la seu de R&D systems, que fan molts dels anticossos I proteines de fusió que jo faig servir cada dia.

Jo, ni curt, ni mandrós vaig buscar per internet I només vaig trobar el nom del vicepresident d’operacions (com si diguessin el segon d’abordo de la companyia després del CEO). Li escric un correu, inventant-me tres o quatre combinacións d’adreçes de correu a l’atzar i resulta que amb una d’elles no rebo un auto-reply d’aquells de “unable to deliver”. El tio, em contesta que sí que li digui que quan em va millor. Flas, ja ho tinc!

Aixo seria dimecres dia 18 a les 4. Jo estudio la companyia, em preparo preguntes i les li envio. Estic disposat a clavar l'entrevista.

Pujo al cotxe a les 2.30 i cap a Minneapolis s’ha dit. Son les 3.30 i ja veig els rascacels de Minneapolis, plou. Plou molt. Netejaparabrises al màxim i no és suficient. Llums de boira i encara no veig un puto pijo. Conduint a 10 per una autopista durant uns 15 minuts interminables. Li truco per dir-li que faré 5 o 10 minuts tard, i ell m’informa que a les 4.45 ha de marxar. La pluja despeja… però tots estem parats a l’autopista. Surto de l’autopista a les 4.15 i encara haig de trobar el lloc. Hi arribo a les 4.25. Mitja hora tard!!! Nerviós i avergonyit com mai a la vida li dic a la secretaria que li informi que he arribat. Fet un parrac (vermell, suat i tremolós) li demano perdó, i ell em diu que cap problema. I comencem l’entrevista.

3 comentaris:

  1. Xaval, a partir d'aquí poden passar dues coses:

    1. et fas escriptor de relats

    2. el tio et dóna un curro que no pots rebutjar

    ResponElimina
  2. Si, ja es veu que aquell dia, l'entrevista va ser el de menys, la gràcia va estar als preliminars... no sé de què em sona això...

    ResponElimina
  3. L'entrevista va ser més interessant que els preliminars

    ResponElimina