dimecres, 11 de juliol del 2007

La des-Igualada o el concert al que no havíem d’anar...

No sé perquè, però ningú havia d’anar al concert d’AF d’Igualada el passaat divendres. Tots preferíem els d’aquesta setmana a Torredembarra i Lliçà d’amunt. Però hi havia alguna cosa que ens deixava intranquils... el divendres al matí ja vaig tenir una intuició, i en comptes d’agafar el tren per anar a Barcelona, vaig agafar el cotxe porsiaca... Després de consultar el mail, no sé perquè, ho vaig veure clar: no podíem deixar d’anar a aquest concert! Vaig convocar a tothom, però desgraciadament, dins dels habituals hi va haver dues baixes. Per contra, van acompanyar-nos dues proto-antoniafòniques.

(Nota: aquest paràgraf està basat en fets reals, però ha estat dramatitzat per qüestions de guió.)

Deprés de la obligada visita al local de Castellers (ei! Que vaig fer de pinya i tot!!), vam enfilar-nos cap a Igualada:

- Hem d’anar per la Litoral!
- Sí, per la Litoral, però cap a Mataró no!!
Girem cua a Sant Adrià, tornem a la Ronda de Dalt, uff!
- Hem d’anar per Manresa?
- Sí... Sí... Sí, però per la Ronda de Dalt!!
Argh... era que no, era que no i estàvem a l’autovia sense poder sortir!
Sort que vam trobar un benziner amable que ens va indicar... perquè jo encara no sé ben bé on està l’Anoia...

Vam arribar un pelet tard, els mogrons d’en Joan Roca ja treia el cap per sota la samarreta, però en Pau encara no anava suat del tot. Hi havia un munt de gent, però l’animació la vam portar nosaltres (i no és conya!!). Ens van deleitar amb els millors temes i cançons, inclosos Viure sense tu, –atenció!– Hotel Occidental i –no us ho perdeu– Cibernauta Joan!! A Holidays aquesta vegada en Joanmi va desfassar amb en Jaume Manresa... oh! Quin sorollam més harmònic! I quin concert!!

Vam anar tan de bòlit que ens vam deixar els mòbils al cotxe :( Jo, de fet, em vaig passar el concert pensant que m’havia deixat el cotxe obert... però era igual, valia la pena que ens robéssin per estar allà. Shit happens, i millor que passi mentre t’ho estàs passant bé, no? Als absents, us vaig trobar a faltar molt!! ja estic desitjant trobar-nos de nou aques divendres... a tots! Antòniafònics i proto-antòniafònics!

La tornada va ser difícil, tots estàvem molt cansats...
- Per anar per Gran via hauríem d’haver girat aquí...

6 comentaris:

  1. Oooooh!!! La crònica per fi! Un grandíssim concert amb els bisos que tocava i sense faltar Batiscafo Katiuskas, que l'acabes trobant a faltar. I no oblidis que quan arribàvem per carrerons foscos sonava Sa vida de s'astronauta, o com carai es digui la cançó! Això ja ens deia que el concert tindria alguna cosa especial. És clar que es va trobar a faltar els altres, però aquest divendres ens ho passarem tant bé...

    ResponElimina
  2. Moolt bé, Txaro! i gràcies també!
    Com no hi vaig anar tenia una necessitat enorme de llegir la crònica... en fi, que aquest divendres hi serem tots/es a Torredembarra!!! Me'n mor de ganes!!

    Per cert, Menorca puntua doble, no??

    ResponElimina
  3. Ei! peasso post! A més, mola llegir-lo quan ja han passat uns dies... Collons! És cert que aquell dia no hi haviem d'anar. Com vam acabar tots (tots menys dos, però més dos) dalt d'un cotxe camí d'Igualada?!

    En fí, va ser genial. Només t'has deixat de dir que semblava que en pau busqués la motivació o el feeling amb el públic a través de nosaltres... Va haver connexió.

    Per cert Rachel, no cal que vagis a Menorca; jo no us acompanyaré a Lliçà, així que "avui per tu, demà per mi"

    ResponElimina
  4. Doncs jo, que sóc un capritxós de merda, segueixo protestant perquè no van fer "S'univers és una festa".

    Una cosa que fan normalment ara i que m'agrada molt és que fa el "Wa Yeah!" dos cops.

    Però el concert va estar mooooolt bé, s'ha de reconèixer...

    ResponElimina
  5. Ahir en Gerhart em recordava com vam deixar a en Xexu a la porta de casa seva, literalment! Jo estava mig sobada, però ho recordo.

    És veritat, no recordava el títol de la cançó que van tocar i és per això que no l'he posat en els extres, Xexu.

    Rach, aneu a Menorca?? i tant que puntua doble!! 1 de setembre?

    Ger... què t'he de dir, estic molt d'acord amb tu, el vaig veure molt atent.

    Perdedor, vindràs a Torredembarra?? A mi de S'univers és una festa em sobra la tornada, pero`la resta està molt bé! A veure si la toquen, ei, i Camps de Maduixes! no la oblidem!!

    ResponElimina
  6. Ha arribat el dia, per fi és Torredembarra. En tinc moltes ganes, moltes. Un concert especial. Espero que com a mínim sigui com el d'Igualada. Mundo Caníbal seria demanar massa?

    Camps de Maduixes ha sonat fa una estona al laboratori... sense paraules, naturalment. Ja sabeu com m'agrada... però avui tinc un dia molt musical trobo, totes les cançons que sonen m'agraden.

    Si no us fa res, si no és que a algú li fa especial il·lusió, em demano la crònica del doblet. Sé que no em toca, però mira, em fa gràcia.

    ResponElimina