dijous, 26 de juliol del 2007

Estiu, estiu...

Estem a ple estiu. Alguns són a l'altra punta del món. Altres encara estem pencant. D'altres estan ja a punt de tornar a la feina. Hi ha de tot. Personalment, a mi em queden uns dies. No pensava fer vacances, em queda encara molta tralla per acabar la tesi, i el temps corre en la meva contra. Em veia amb forces per no fer vacances un any, tampoc no passa res, oi? Però ha passat el que sempre em passa per aquestes èpoques, i d'això és del que vull parlar.

El meu cos sap que s'acosta l'agost. No va entendre que entràvem al juliol, per ell va ser un mes com un altre, sense cap mena de sensació diferent. Però ara el juliol mor, entrem al típic mes que associem amb les vacances, i ell ho sap, ha decidit deixar de funcionar. No és ben bé això, però sempre que tinc a prop l'agost, mes en que normalment m'agafo els dies de descans, entro en una mena d''estrés pre-vacacional', que més que estrés en podríem dir apatia. Ja tot em fa mandra, decideixo aturar alguns experiments, em costa pensar, necessito més descans, m'és impossible llevar-me d'hora... Vaja, és com si el cos estés de vacances i la ment intentés convèncer-lo de que no, però que no se'n sortís. O a l'inrevés, què se jo, no sé pas qui mana aquí! Això només em passa a mi? Serà que sóc simplement un dropo? Heu tingut mai aquesta sensació un parell de setmanes abans de començar les vacances o treballeu al 100% fins el darrer segon? No sé jo, per aquestes èpoques sembla que tothom treballa a un altre ritme, però potser només sóc jo el que va a un altre ritme, i no ho sé veure. Il·lustreu-me, si us plau.

1 comentari:

  1. D'ensa que es en s'estiu... I es clar que hem tingut aquesta sensacio!! Fes cas del teu cos, busca't una barca damunt de la qual estirar-t'hi i deixa't portar per ses ones sota un penyasegat de pedra roja!

    Una abracada!

    Gerhart (en principi hauria de sortir el meu nom, pero amb el rollo aquest dels blogs tot esta en vietnamita excepte "estiu, estiu" i "comunitat del fosfat").

    ResponElimina