dijous, 19 de juliol del 2007

Bon viatge, bona tornada

Utilitzo una via una mica estranya per la meva finalitat, però mira, hi he pensat i m'he dit: "per què no?". Us ho diré en persona i en parlarem tot el que calgui, però d'aquí a molt poquet en GG i la Rachel tornen de Lisboa, i en Gerhart i la Txari se'n van cap a Vietnam. Una feliç coincidència que farà que no poguem estar tots junts per període superior a un mes. Ho superarem, oi?

El que voldria fer amb aquest post és donar la benvinguda als que tornen de Portugal, i desitjar un fabulós viatge als que van a l'altra punta del món, amb les amigues blogaires-antoniafòniques secretes. Ja tinc moltes ganes que tots plegats m'expliqueu com us ha anat tot i m'ensenyeu els milers de fotos que haureu fet (ei, sense exagerar, que tots sabem que les fareu). Així que queda pendent una trobada sota la pèrgola, perquè no hi ha millor escenari per parlar de totes les aventures d'aquest estiu. Un petonàs enorme per tots i totes, i feliç tornada a uns i molt bon viatge a uns altres. Compto amb alguna crònica per aquí també, eh?

3 comentaris:

  1. Eiiii!!! Moltíssimes gràcies!
    D'aquí poc deixaré el laboratori per no tornar-hi fins el dia 16 i ja em començo a marejar una miqueta. No sé, suposo que deu ser semblant al vertigen que senten els presos quan surten al carrer... En fi, prometem un postet i un sopar a la tornada!

    Salut!

    ResponElimina
  2. Gràcies, guapo! si tots seguim així, t'hauràs de comprar una nevera nova... Vaig a fer la maleta.

    Adéeeeeeeeeu!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies per la benvinguda!! Ha estat molt bé i ja t'explicarem "in person" com ha anat tot.
    vinga, molts petons i els que estan al Vietnam, que disfrutin!!! i a la tornada ja farem passe de fotos.
    per cert, divendres A.Font a Mataró, no??

    ResponElimina