dilluns, 5 de març del 2007

Antònia Font a la sala Clap

El meu dissabte va ser tan llarg que va començar la narcolèptica nit de divendres. Adormir-me al menjador de casa en una conversa entre dues de les meves millors amigues, va marcar l'inici del cap de setmana.

Dissabte al vespre, després d'un acúmul de casualitats i previsions males de calcular, em vaig trobar totsoleta, a 150 per l'autopista, acompanyada per la música i un nerviosisme quasi malatís. Vaig arribar a Mataró, vaig fer cua i vaig aconseguir ses entrades. Totes. Crec que no em vaig equivocar amb el canvis de la gent, perquè després em vau acompanyar al cotxe a buscar un entrepà (tot i que les pastes que duia també eren un alicient, pillus!).

La sala estava bastant plena... entrem, no entrem? a dalt, a baix? a contracor ens vam separar i els més antòniafònics vam viure el concert a prop de l'escenari (cada cop més a prop). Ens vam topar amb una cervesa, un martini, un pilar de 3, una nena de 9 anys, uns hippies entranyables i el típic alcohòlic-fan de primera fila. El nostre primer concert d'AF del 2007 va estar a l'alçada. Si bé és cert que van faltar cançons com "Camps de maduixes" i "Focs artificials", no hem de passar per alt la meravellosa versió de "Productes de neteja" i nous arranjaments que van fer les delícies de tots els antoniafànics que estàvem allà.

En sortint em vaig trobar en Claudi, que feia uns 10 anys que no veia. Al següent concert segur que ens el trobem... En aquells moments d'eufòria, alguns dels meus companys expresaven esgotament. Esgotament? però si la nit acaba de començar! Sort que em vau regalar uns moments abans d'anar tots cap a casa, quina xamba poder trobar un bar obert on fer una cervesa asseguts escoltant... GG, què sonava? era raro, no? Potser per això ens van venir ganes de recordar les cançons d'Antònia Font...
Declar que he sortit de la mar, i he perdut s'escafandre, que s'exili era provisional, que ja sé respirar.


3 comentaris:

  1. Que divertit el que escric
    quan estic avorrit,
    per exemple al meu blog...

    Que algú la continui, no?

    ResponElimina
  2. Teniu la meva adreça no? Doncs a veure qui m'envia els CDs d'aquests tal Antonia Font... CDs qeu per altra part em vau prometre aquest estiu (estiu 2006).

    ResponElimina