divendres, 16 de març del 2007

2007

Des del mateix escenari on vaig descobrir que la Txaro havia decidit tirar pel dret i obrir el blog, encara que no des del mateix ordinador, perquè si no m'hauria de posar dos parells de guants, mascareta, peücs i bata blava, us dedico avui unes paraules. Torno a estar a Can Ruti, a fer uns experiments amb cultius primaris de limfòcits, no entrarem en detalls. No hi tornava des d'aquest dia que us dic, quan La Comunitat del Fosfat va ser concebuda com a blog, i d'això ja fa una mica més d'un mes, efemèride que ningú no va tenir a bé comentar.

No tinc grans històries per explicar avui, només em venia de gust deixar algunes línies en el nostre espai, després d'un desengany laboral, un més, dels que es donen massa sovint en els darrers temps. M'ho intento fer passar mirant a altres bandes, però tampoc no hi ha massa coses positives on mirar, i per això escric aquí, i sobre el nostre blog, que considero una de les millors coses que m'han passat en aquest any 2007, i que em segueix il·lusionant com el primer dia.

Sense pretendre ser massa negatiu, ho sóc. Hi ha moltes coses maques a la vida, i algunes m'envolten i em fan feliç. Per exemple, la 'Jana'... però no vull ser jo qui en parli. Mals dies els tenim tots, oi? Diguem que aquest no és el meu any, almenys de moment. Espero poder escriure algun dia l'antagonista d'aquest post, però per ara, això és el que hi ha. Sort en tinc de vosaltres, gràcies per ser aquí.

2 comentaris:

  1. És veritat que hi ha èpoques on sembla que les coses no surten com voldríem, però al mal temps bona cara carai!! Ja saps que sempre pots comptar amb el que calgui, i que de de visions optimistes no te'n faltaran pas!! En fi nano, que no et desanimis per res del món, i recorda que saps on som, ànims!

    ResponElimina
  2. ... i és que els blogs estan també per això.

    Una amiga meva solia dir "A les penes, punyalades!" Sé que tens un caràcter prou combatiu i contundent com per agafar el ganivet en un cas així. Algun dia escriuràs l'antitesi d'aquest post mal titulat.

    ResponElimina